OVER MIJ

Hoi, aangenaam, super leuk dat je naast het bestaan van nog 45342 duizend andere blogs er toch voor hebt gekozen om een kijkje te komen nemen op die van mij! Ik ben Nicole, drieëntwintig jaar oud en bezig met het afronden van de bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Op het moment ben ik druk druk druk met veel te veel dingen tegelijk, maar dit is eigenlijk nooit anders geweest. Ik ben typisch zo’n persoon die dit graag deelt met de hele wereld, als het even kan.

De aankomende tijd zal ik vooral veel publiceren over hardlopen, want na al die jaren dat ik dat doe hoop ik heel erg dat ik minstens één van jullie ook kan overhalen om te beginnen met deze fantastische, verslavende sport! Voor mij is hardlopen altijd een grote uitlaatklep geweest, wat ik zelfs toen ik nog heel veel hockeyde en roeide niet los kon laten. Inmiddels heb ik elke andere sport opzij gezet en besloten om mij fulltime te gaan richten op rennen (ok, dat is niet helemaal waar want ik heb sinds kort ook een racefiets…) Ik ga op 23 februari 2018 mijn derde marathon (42,195 km) lopen in Tel Aviv, wat ook verklaard waarom ik op mijn Instagram bijna niks anders meer post dan runningpics. Op de website http://www.love2workout.nl post ik tweewekelijks een verhaal over mijn Road to Tel Aviv.

Verder heb ik inmiddels al een dagboek of acht vol gekliederd met gedichten, puberachtige liefdesverdriet-verhalen waar echt niemand gelukkig van wordt, nutteloze middelbareschool roddels, grote dromen en langdradige reisverhalen. Schrijven is naast hardlopen mijn aller grootste passie. Naast dat ik voor mezelf schrijf, loop ik momenteel stage als tekstredactrice van JAN Magazine. Iedere maand vul ik hier de medewerkers, kunst & cultuur en favorieten van -pagina. Tijdens mijn studie ben ik ook actief geweest bij het studententijdschrift Medium Magazine. Ook ben ik langzaam begonnen met het schrijven van mijn eerste boek, maar waar dat over zal gaan blijft nog even een geheimpje.

Die droom om een boek te schrijven komt voort uit mijn grote liefde voor literatuur: al sinds dat ik jong ben doe ik niet anders dan meerdere boeken tegelijk lezen. Wanneer ik een boek uit heb probeer ik er sinds kort nu ook altijd een recensie over te schrijven, die je ook allemaal kan vinden op deze site. Tot slot: ik heb gek genoeg een obsessie voor Classic Rock (van Bob Dylan, Pink Floyd tot aan Pearl Jam), maar dit begrijpt helaas niemand in mijn omgeving behalve mijn vader. Mijn eindexamen heb ik gehaald dankzij het album Sticky Fingers van The Rolling Stones. Soms denk ik dat ik in de verkeerde tijd geboren ben.

Nou, genoeg over mij, hopelijk hebben jullie wat aan mijn aankomende hardloop tips & tricks en mijn pogingen om ooit schrijver te worden. Laat vooral berichtjes achter voor vragen, tips, opmerkingen of wat je dan ook maar aan me kwijt wil.

XOXO,
Nicole

Processed with VSCO with b5 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s